Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход

Банер в една категория (напр. „Спирачна система‛) на авточасти и автосервизи за всички области на страната – 1200 лева годишно. Банерът се показва в списъците „Авточасти и автосервизи‛, „Само авточасти‛, „Само автосервизи‛. Минимален срок – 6 месеца (600 лева).

Банер в разделите: „Втора употреба‛, „Сервизно и гаражно оборудване‛, „Резервни части и сервиз за микробуси‛, „Ремаркета и надстройки‛ или в една от категориите на разделите: „Търговци на едро и доставки по куриер‛, „Резервни части и сервиз на товарни автомобили и автобуси‛ – за всички области на страната – 800 лева. Минимален срок – 6 месеца (400 лева).Банер в една категория на „Авточасти и автосервизи‛ за една от областите (напр. „Спирачна система‛ в област Варна) – 125 лева. Банерът се показва в списъците „Авточасти и автосервизи‛, „Само авточасти‛, „Само автосервизи‛. Минимален срок – 12 месеца.

Банер до логото на сайта (на всяка страница). Подходящ за рекламни кампании на фирми със странична дейност – продажба на нови автомобили, застраховки и други. Цена по договаряне.

Графичен формат: gif, jpg или swf.


ПОСОЧЕНИТЕ ПО-ГОРЕ ЦЕНИ СА БЕЗ ДДС