Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход

Каталогът avtochastite.bg предлага на фирмите за авточасти и автоуслуги следните форми за участие:

1. БЕЗПЛАТНО ВКЛЮЧВАНЕ. Записват се всички крайни обекти (магазини и автосервизи). Съдържа: име на фирмата или обекта; точни координати (адрес, телефон, имейл); кратко изброявана на продуктите, услугите и обслужваните марки автомобили; карта на местонахождението.

2. ОСНОВЕН АБОНАМЕНТ. Подходящ е за автосервизи, съвременно оборудвани и с квалифициран персонал, както и за тези, които са специализирани по отношение на марки , системи или услуги. Тази форма на включване е подходяща и за добре заредени магазини, предлагащи оригинални продукти или такива, при които балансът между качество и цена е разумен от гледна точка на потребителя, работят с куриерски услуги, предлагат отстъпки за сервизи и корпоративни клиенти и др. Включва: разширено представяне на дейността, подкрепено със снимков материал; предни позиции в категориите, отговарящи на дейността; възможност за обновяване на информацията (промоции, специални оферти и др.), линк към сайта на фирмата, ако има такъв; регистрация във всички категории на съответната област според предлаганите услуги/продукти за съответните видове превозни средства. Цена - 100 лева годишно.

3. АБОНАМЕНТ 1. Подходящ за фирми с търговски интерес в повече области на България. Включва: освен представянето при основния абонамент, регистрация според дейността на фирмата във всички области в категориите: „Втора употреба‛, „Търговци на едро, доставки по куриер‛, „Сервизно и гаражно оборудване‛, „Резервни части и сервиз за микробуси‛, „Резервни части и сервиз за товарни автомобили и автобуси‛, „Ремаркета и надстройки‛, както и на собствените обекти в областите, където има такива в категориите (по групи марки, по системи на автомобила, по район) за леки автомобили. Цена – 150 лв. , 180 лв., 210 лв. годишно, според броя категории тип на превозното средство (леки, микробуси, товарни), за които са предназначени продуктите/услугите и приоритетите при подреждането.

4. АБОНАМЕНТ 2 - ЗА ВНОСИТЕЛИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ. Включва: разширено представяне на дейността със снимков материал; чужди производители, дистрибутори, марки , продуктова гама и др.; разширено представяне на собствените обекти в различните области и населени места; линк от страницата на магазина/сервиза към страницата на вносителя и към сайта, ако има такъв; регистрация в съответните категории в раздел ВНОСИТЕЛИ И ПРОИЗВОДИТЕЛИ; регистрация на страницата на фирмата или нейните обекти в съответните категории във всички области. ЦЕНА – 240 лв., 360 лв. , 480 лв. годишно, според броя категории тип на превозното средство (леки,микробуси,товарни), за които са предназначени продуктите/услугите и приоритетите при подреждането.


ПОСОЧЕНИТЕ ПО-ГОРЕ ЦЕНИ СА БЕЗ ДДС.