AutoProtect
 
Фирмата е дългогодишен производител на автомобилни покривала, които нямат аналог на българския пазар. След разширяване на дейността, започнахме да произвеждаме покривала за всякакви транспортни средства, специализирана техника и оборудване.
 
Изработват се:
  • Автомобилни покривала, покривала против градушка;
  • Покривала за мотори, скутери и АТВ;
  • Покривала за микробуси и автомобилни ремаркета;
  • Покривала за каравани, кемпери, лодки, самолети;
  • Покривала за селскостопански машини и техника;
  • Покривала за специализирани автомобили, машини и техника.
Нашите покривала се отличават със сериозна устойчивост във времето, тъй като са изработени от висококачествени материали и прецизен дизайн, съобразен с индивидуалните изисквания на клиентите.
 
Всеки продукт в онлайн магазин Pokrivalo.info има интегрирана система за конфигуриране на цена, съобразно вашите предпочитания (използван материал, размер, цвят, степен на защита, дебелина на вътрешния компонент против градушка и др.) и не се колебайте да използвате тази функционалност на уеб сайта.
 

В случай, че желаете автомобилното покривало да бъде изработено по точни размери за конкретна марка и модел, ние сме насреща. Оскъпяването е около 50-60 лв. в сравнение с цената на покривалата с универсални размери. В цената е включено вземане на необходимите размери (за София - жк. “Люлин 6”), индивидуално моделиране, разкрояване и ушиване по специфичните размери. 

Поръчай своето покривало в онлайн магазина Pokrivalo.info

40 лв.
Универсално покривало за кола от подсилен ватиран найлон.
130 лв.
Универсално покривало за кола от висококачествен промазан плат.
  

 

 


Тази фирма е посетена 2018 пъти