Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
ЕЦИ – 2002 ЕООД
   Дейността на ЕЦИ – 2002 ЕООД е в следните направления:
  • Търговия с резервни части за строителна техника, селскостопанска техника, камиони и автобуси. Фирмата е официален представител на ZF, производител на висококачествени резервни части за всички видове строителни и земеделски машини и резервни части ZF за товарни автомобили.
  • Ремонт на строителна и селскостопанска техника.
  • Търговия с нови и употребявани строителни и селскостопански машини, внос от Германия. Фирмата е официален представител на реномираната германска марка строителни машини KAELBLE - челни товарачи (фадроми).
  Доставка на употребявани машини от марките LIEBHERR, HANOMAG, CASE, VOLVO, ZETTELMAYER, ATLAS, FAUN, O&K, JOHN DEERE, MAN, MERCEDES, SCHAEF, STEYR, DEUTZ, CLAAS, ZEPPELIN и SENEBOGEN се извършва след предварителна заявка.
 
  ЕЦИ - 2002 ЕООД осъществява гаранционно и извънгаранционно обслужване на закупените от фирмата машини и сервиз на техника от други вносители.
 
  ЕЦИ -2002 ЕООД предлага употребявани строителни и селскостопански машини на склад. Всички те са внос от Германия и са преминали щателно техническо обслужване в сервиза на фирмата. 
 
  ЕЦИ -2002 ЕООД е представител на немската фирма PFREUNDT GmbH за производство на електронни везни и принтерни устройства за строителни машини, транспортни ленти, камиони и други. 
  Новите електронни везни pSeries са с модерна и надеждна технология, отговаряща на общоевропейските стандарти. Съобразени са с изискванията на клиента за точност, бързина, удобство и постоянна връзка чрез допълнителен монтаж на GSM модем с Вашия офис. Принтерното устройство може да разпечатва всяко едно теглене, ежедневен и месечен отчет и сумарно теглене.

 
                      Работно време: Понеделник - Петък - 08:00 - 17:00

 

 

 

 

 


Тази фирма е посетена 3484 пъти