Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
ТАНЬО ВИДЕВ ЕТ  
Фирмата е основана през 1989 година. Основен предмет на дейност на фирмата е внос, дистрибуция, монтаж и обслужване на системи за пропан бутан и метан. От 1997 година фирмата е партньор с италианския производител на системи за пропан бутан и метан – LANDIRENZO S.p.A.. ТАНЬО ВИДЕВ ЕТ е единственият оторизиран представител на продуктите на LANDIRENZO за българския пазар. От 2006 година фирмата предлага продуктите и на друг член от Групата Landi, а именно системите за пропан бутан и метан на LANDI Srl.. Фирмата е представител на LANDIRENZO и за Македония.
През годините на сътрудничество с италианския лидер ТАНЬО ВИДЕВ ЕТ изгражда дистрибуторска мрежа в цялата страна, някои от сервизите са собственост на фирмата, а други са на партньори.
ТАНЬО ВИДЕВ ЕТ използва модерни и съвременни системи, като по този начин дава своя принос в борбата със замърсяването на околната страна и промените в атмосферните условия , за да повиши качеството на живот. Фирмата цели да насърчи употребата на алтернативни горива, които са по-евтини и по-щадящи околната среда.
ТАНЬО ВИДЕВ ЕТ предлага пълния асортимент от продукти на LANDIRENZO. Фирмата разполага в допълнение на висококачествените продукти и високо квалифицирани техници, които работят в ТАНЬО ВИДЕВ ЕТ, които гарантират перфектната работа за вашата кола.
Гаранцията на продукта се поддържа от всички дистрибутори в цялата страна.
Ключовете за успеха на ТАНЬО ВИДЕВ ЕТ са:
   · Висококачествените продукти.
   · Професионалното обслужване на клиентите.
   · Прецизност и сигурност.

 

 

 


Тази фирма е посетена 6230 пъти