Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
SFK TRUCK
АКТУАЛНИ ПРОМОЦИИ


SFK Truck е Вашият специалист за резервни части за товарни автомобили, автобуси, микробуси, ремаркета и полуремаркета.
Предлагаме решения за комплексните нужди на различни видове клиенти - сервизи, транспортни фирми, собственици на товарни автомобили и търговски партньори в страната.
 
Нашият екип от специалисти в София и Варна е готов да Ви консултира и помогне в избора на най-подходящите продукти за Вашите автомобили. При идентификация на нужните резервни части държим на компетентност, отговорност и време. Стараем се да предложим продуктите от най-добрите доставчици на най-добрата цена.

В централният ни магазин-склад в София ще намерите всичко необходимо за Вашия товарен автомобил. Не пропускайте да следите нашия информационен бюлетин и обявите за технически представяния и обучения, които своевременно ще публикуваме на нашия сайт.
 
Защо да изберете SFK Truck?
-       Голям асортимент резервни части по всички системи на автомобила и ремаркето
-       Качествени продукти от водещи производители
-       Богата складова наличност
-       Конкурентни цени
-       Професионално обслужване и индивидуално отношение към клиента
-       Бърза доставка на специфични артикули
-       Безплатна доставка за София и страната
Фирмата има близо 20-годишен опит в областта на резервни части за камиони, ремаркета и полуремаркета. Началото си води от „СФК – В.Симеонов” ЕООД, дългогодишен лидер в търговията на части за източноевропейски товарни автомобили. От 2007 година SFK Truck е отделено като самостоятелно дружество.
SFKTruck ечаст от MadaraGroup, първият български производител на оригинални и резервни части за автомобили. Предприятието "МАДАРА" е основано в гр. Шумен през 1958 г. и има дългогодишен опит в производството на товарни автомобили, задни и предни двигателни мостове за товарни автомобили, автобуси, тролейбуси, земеделски и пътностроителни машини, зъбни колела и валове, стоманени и чугунени отливки, изковки, ресори, щампи, инструменти и инструментална екипировка. От 2008год. "Мадара" АД произвежда също така земеделска техника и прикачен инвентар.

 

 


Тази фирма е посетена 10918 пъти