Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
СТИВ - 94 ООД
 
Фирма СТИВ - 94 ООД е създадена през 1994г. в Правец и е специализирана в търговия на дребно с авточасти и извършване на автосервизни услуги за леки, лекотоварни автомобили и мотоциклети. Предлаганите продукти и услуги са за всички марки и модели автомобили и мотоциклети, разпространени в България.
С цел задоволяване на потребностите на клиентите си в продължение на години усърдна работа СТИВ - 94 ООД се превръща в един от най-сериозните доставчици на авточасти в района.
 
В момента разполагаме с голям магазин в Правец и автосервиз, предлагащ богата гама от услуги – автодиагностика, смяна и баланс на гуми, ремонти на ходова част, двигатели, спирачна система и др. Автосервизът разполага с модерно оборудване – диагностична апаратура, техника за обслужване на климатични и климатроник системи.

 

СТИВ - 94 ООД предлага на клиентите си:
 - Широка гама диагностични и ремонтни услуги;
 - Богата наличност на части за всички видове автомобили;
 - Гаранция за монтажа, ако детайлите са закупени от фирмата;
 - Абонаментно обслужване. Обслужване на корпоративни клиенти;
 - Консултации при закупуване на автомобил;
 - Кафене в автокомплекса.
 

Нашата цел е да продължим да разширяваме дейността си чрез разнообразяване на предлаганата продуктова гама, автосервизни услуги и непрекъснато професионално усъсвършенстване на персонала. Ние ще продължим да полагаме всички усилия и да се грижим за сигурността на вашите автомобили и безопасно пътуване 7 дни в седмицата.
 
Работно време: 08:00 – 20:00 – за магазина ;  09:00 – 18:00 – за автосервиза

Тази фирма е посетена 7614 пъти