Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
СПРИНТ-ИД ЕООД
       

 
СПРИНТ-ИД ЕООД е основана през 1998 г. с основен предмет на дейност внос и продажба на резервни части за всички марки леки и лекотоварни автомобили – западни, японски и руски. Фирмата работи с водещи производители на авточасти:
 - AsMETAL – авточасти по кормилна уредба, окачване и ходова част. СПРИНТ-ИД ЕООД е изключителен представител за България на AsMETAL;
 - FERBE – авточасти за спирачна система. СПРИНТ-ИД ЕООД е изключителен представител за България на FERBE;
 - FUJI Filter – широка гама филтри. СПРИНТ-ИД ЕООД е дистрибутор на FUJI Filter.
 - SISMAK – авточасти по кормилна уредба, окачване и ходова част. СПРИНТ-ИД ЕООД е дистрибутор на SISMAK.
 
Фирмата предлага продуктовата си гама на едро и на дребно. Разполагаме с богат асортимент на склад: накладки, филтри, съединители, капачки, водни и бензинови помпи, феродови дискове, тампони, спирачни маркучи, радиатори, лагери, жила; окачване - шарнири, втулки, носачи, накрайници; едрогабаритни части.
 
Всички продукти, предлагани от СПРИНТ-ИД ЕООД са произведени по съвременни технологии, съгласувани с европейските и световни стандарти за качество и същевременно са с цени, достъпни за българския потребител.
 
СПРИНТ-ИД ЕООД е сред водещите вносители на авточасти в България. Фирмата разполага с офиси и складове в Асеновград, Пловдив, София, Варна и Петрич.
 
Наша цел е да работим с нашите клиенти, като задоволяваме техните нужди, представяме най-качествените и изгодни продукти, осигуряваме им нужната помощ и подкрепа. Ние твърдо вярваме в успеха. Ние можем да бъдем Вашия перфектен партньор.
            
             

 


Тази фирма е посетена 5306 пъти