Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
СОФТЕЛЕКТРОНИК 
 
СОФТЕЛЕКТРОНИК започва своята дейност през 2008г. във Варна с ремонт на автомобилна електроника, като само за няколко години започва да работи с автосервизите в България, предлагащи услуги в сферата на автомобилната електроника и ремонт на автоматични скоростни кутии. През 2013, освен лабораторията за ремонт на автомобилна електроника и магазина за резервни части за автоматични скоростни кутии, фирмата създава автосервизен център за ремонт на автоматични скоростни кутии. За развитието на автоцентъра са закупени най-новите машини за тестване и ремонт на турбокомпресори, хидротрансформатори и клапанни тела. 
 
Основни направления в дейността на СОФТЕЛЕКТРОНИК са:
  • Резервни части, ремонт и цялостното рециклиране на основни компоненти на автоматичните скоростни кутии.
  • Ремонт, диагностика, профилактика и продажба на нови турбокомпресори за всички двигатели с вътрешно горене монтирани на леки и лекотоварни автомобили, тежкотоварни автомобили, селскостопанска техника, стационарни двигатели и корабни машини.
Софтелектроник рециклира цялостно и дава гаранция за почти всички видове ремонтни услуги, които извършва.

От 2013 Софтелектроник е член на APRA (Automotive Parts Remanufacturers Association). Клиенти на фирмата са автосервизи, тунинг фирми и фирми за рециклиране автомобилни компоненти, не само в Европа, но и от целия свят. 

За повече подробности виж в http://softelectronic.bg/ и http://atf.bg/

  

 

 


Тази фирма е посетена 1417 пъти