ПИ ЕС ПИ АУТОСЪРВИС ЕООД
  Дейността на ПИ ЕС ПИ АУТОСЪРВИС ЕООД е ремонт и диагностика на товарни автомобили – камиони и автобуси. Обслужват се и лекотоварни автомобили. Работим с всички масово разпространени в България марки и модели товарни автомобили – MAN, MERCEDES, DAF, SCANIA, VOLVO, IVECO и др.
 
  Разполагаме със склад за резервни части за товарни и лекотоварни автомобили: богата наличност от накладки, спирачни дискове, консумативи и други резервни части по спирачната система, пневматичната система и ходовата част на товарните автомобили, филтри и масла REPSOL, Q8, STATOIL.
 
  Автосервиз ПИ ЕС ПИ АУТОСЪРВИС ЕООД разполага и с подвижна работилница за ремонт на товарни, лекотоварни автомобили и автобуси, оборудвана за ремона дейност на място. Мобилната работилница обслужва клиенти на територията на България и съседните държави.
 
  Автосервизът за тежкотоварни автомобили разполага с висококвалифициран персонал. Фирмата предлага на своите клиенти: компютърна диагностика; сервизно обслужване; основни и текущи ремонти; ремонт на двигател, трансмисия, окачване, спирачна система, пневматика и други. 
 
  ПИ ЕС ПИ АУТОСЪРВИС ЕООД предлага на клиентите си:
  • Качествени ремонти на товарни и лекотоварни автомобили на добри цени;
  • Диагностика на двигатели на камиони, автобуси и микробуси;
  • Пътна помощ с оборудвана подвижна работилница;
  • Абонаментно обслужване. Обслужване на корпоративни клиенти;
  • Консултации при закупуване на товарни автомобили;
  • Атрактивни промоции.
РАБОТНО ВРЕМЕ:
ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК – 09:00 – 18:00
 

двигател

ходова част

спирачна система

пневматика
 
                                 

Тази фирма е посетена 3534 пъти