ИНТЕРАУТО ООД
Фирмата започва своята дейност в Бургас като ЕТ през май 1997 година и се специализира в продажбата на качествени авточасти  за леки, лекотоварни автомобили и микробуси на реномирани производители. През 2000 година се преобразува като Интерауто ООД и започва по-профилирано да се занимава с японски авточасти.
 
От 2002 година започва да дистрибутира авточасти с марката Nipparts. Nipparts предлага резервни части за Mazda, Honda, Toyota, Mitsubishi, Daihatsu, Nissan, Honda, Isuzu, Subaru - всички години и модели.
 
Предлагат се авточасти от реномирани световни производители NGK, CONTINENTAL CONTITECH, MOBIL, LUK, HENGST, REMSA, ELRING KLINGER, MONROE, Tokico, IPSPARTS и др.
 
Качествени нови авточасти за европейски, американски и азиатски автомобили на супер цени в намалениавточасти.com
 
Всички предлагани части са произведени от световни лидери в производството и доставката на оригинални автомобилни компоненти, а техните марки са от десетилетия са водещи в автомобилната промишленост.
 
Всички закупени части са с гаранция за качество и доказано работещи.
 
Всеки автомобил бива въведен в базата данни на фирмата, което ще улесни идентификацията на подходящи авточасти и ще бъде следенo неговото обслужване.
 
ИНТЕРАУТО разполага със собствен автосервиз, който предлага европейско ниво на обслужване. Ремонтите се извършват с гаранция и се използват най-модерните инструменти и диагностични уреди.

   

Тази фирма е посетена 4125 пъти