Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход

ЕВРО 07 АД

 

ЕВРО 07 АД е приемник на Н. Тодоров и Ко АД, която е създадаена през 1992 г. в София и е специализирана във вноса и дистрибуцията на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили. Компанията е директен вносител на повече от 80 търговски марки резервни части от водещи световни производители, като поддържа богата складова наличност от над 80000 артикула. Дружеството има изградена мрежа от собствени складове и магазини за търговия на едро и дребно, както в България - София, Благоевград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Русе, Велико Търново, Плевен, така и в Сърбия – Белград, Нови Сад, Ниш и Румъния – Букурещ.
 
В основата на успеха на ЕВРО 07 АД стоят амбицията и резултатът от работата на повече от 800 млади и отговорни специалисти. Благодарение на своята далновидна политика – комбинацията от компетентен екип, богата продуктова гама с гарантиран произход и качество, цени, съобразени с пазарното търсене, национално покритие, ежедневни доставки - за 16 години фирмата се превърна във водещ дистрибутор на българския пазар за авточасти.
 
 ЕВРО 07 АД ще продължава своето възходящо развитие посредством откриването на нови търговски обекти, разширяването на продуктовата гама, предлагането на нови услуги и професионалното усъвършенстване на персонала. Целта пред фирмата е да се утвърди като водещ дистрибутор на резервни части и масла за леки и лекотоварни автомобили на регионално ниво.

 

 


Тази фирма е посетена 12746 пъти