Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
 
ДАЛКО МОТОРС ООДДружеството е специализирано в дистрибуцията на стоки и услуги, предназначени за професионалистите, обслужващи автомобилния сектор. Вносител е на автомобилни гуми на  Goodyear Dunlop Tires, един от най-големите производители в света, притежаващ повече от 60 завода в 26 страни. За българския пазар, както и за целия европейски континент, Goodyear предлага търговските си марки – Goodyear, Dunlop и Fulda. ДАЛКО МОТОРС предлага и най-добрите конкурентни продукти на реномирани производители в отделните пазарни сегменти. ДАЛКО МОТОРС е екслузивен дистрибутор на мотоциклетните гуми Heidenau, както и на Холандската ТМ Novex - гуми за леки, лекотоварни и 4х4 автомобили. Дружеството е специализирано и в дистрибуцията на автомобилни гуми от високия пазарен сегмент Premium Brands.
Eta Beta, Италия, е основният партньор и доставчик на лети джанти. CMR, Италия, е марка на един от най-големите в света производители на стандартни стоманени джанти.


ДАЛКО МОТОРС е вносител и на професионално автосервизно оборудване и инструменти на производителите: Beta Utensili S.p.A., Италия - професионални ръчни и пневматични инструменти, работно облекло и обувки с всички степени на защита; Mondolfo Ferro S.p.A., Италия – гумодемонтажни и баланс машини, стендове за геометрия и подемници; Otto Nussbaum GmbH&Co. KG, Германия – широка гама от автосервизни подемници, стендове за геометрия, сервизно оборудване, Carsatellite -готови автосервизни решения “до ключ” и изложбени кули; Compac, Дания – крикове, преси, гаражни кранове, стойки и др.; AC Hydraulic, Дания – канални подемници за леки и товарни автомобили; Schrader, Франция - пълна гама вентили, тежести, репарационни материали за гуми, манометри, инструменти и материали за индустриални гуми; Bottarini Gardner Denver, Италия – винтови компресори, хладилни изсушители и пълна гама аксесоари; Intertec-Newco, Италия – бутални компресори и пълна гама аксесоари за тях; Apac, Италия – масларско оборудване за: нови и отработени масла, греси, смазочни материали, трансмисионни и експлоатационни течности за автомобилния сектор; Lena Lighting, Полша – лампи за осветяване на работните места.

ОФИС СЕРВИЗНО ОБОРУДВАНЕ И ИНСТРУМЕНТИ:
София, ул. Будапеща 92, тел.: 02/ 931 22 20; 931 22 12; факс: 02/ 931 22 12
e-mail: tools@dalkomotors.com
 

 


Тази фирма е посетена 7009 пъти