Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
 
В&Д АВТО
 
Hад 22 години В&Д Авто е оторизиран вносител на Българския пазар на висококачествени oригинални резервни части, участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия.
За тези години В&Д Авто и нейните партньори успяха да популяризират и да направят достъпни за нашия пазар продуктите на марките SACHS, ELRING, MAHLE, KNECHT, TEXTAR , HEPU, BERU и др.
В&Д Авто подържа лидерската си позиция на пазара като предлага само висококачествени продукти на цени съобразени с Българския пазар. Фирмата разполага с централен склад в София и партньори в страната, които поддържат необходимите си наличности чрез ежедневни доставки
ОБСЛУЖВАНЕ АВТОПАРКОВЕТЕ НА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
Множество от нашите корпоративни клиенти избраха В&Д Авто като надежден партньор за поддържането на складови наличности за техния автопарк.
Гарантираното качество на продуктите и услугите, съчетано с коректно и не променящо се през годината ценообразуване и атрактивни схеми на разсрочено плащане убедиха повечето от фирмите поддържащи самостоятелен автопарк да изберат В&Д Авто за техен партньор.
Всеки автомобил ще бъде въведен в нашата база данни, което ще улесни идентификацията на подходящи авточасти и ще бъде следенo неговото обслужване.
СХЕМИ НА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ / ЛИЗИНГ
В&Д Авто предлага на своите редовни и копоративни клиенти атрактивни схеми на разсрочено плащане.
В процес на развитие е и нашата лизнгова услуга за нашите клиенти на дребно. Остани в Движение без да влошаваш своята ликвидност. За повече информация се свържи с нас на телефон
02 / 819 39 39.
Свържете се с нашия Търговски Отдел за повече информация:

 

 

 

 

 

ВИЖ ЦЕНОВА ЛИСТА И КАТАЛОГ АВТОЧАСТИ


 


Тази фирма е посетена 3198 пъти