Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД
       
 
BLUECHEM GROUP BULGARIA Ltd. е основана през 2002 година като официален представител и вносител на продуктите на BlueChemGroup и PRO-TEC Germany за България.
Благодарение на високото качество на продуктите и професионализма, вече 10 години работи успешно на българския пазар.

BLUECHEM GROUP Ltd. е общност от брандове с дейност и партньори в над 70 страни в цял свят. Компанията е ориентирана към разработване и патентоване на иновативни и екологично чисти продукти за автомобилната индустрия и промишлеността от най-високо качество и стандарт.
Стратегия на BCG е насочена дългосрочно към бъдещето. Компанията инвестира в научни изследвания, развитие и непрекъснато тестване на иновативни методи и технологии. Конкурентоспособността на продуктите е съчетана със защита на околната среда.

Всичко за БЛУХЕМГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД вижте на http://bluechemgroup-bg.com
 
PRO-TEC е базова марка на BLUECHEM GROUP. В продуктовата и гама се включват продукти, почистващи цялостно горивната, маслено-смазочна и охладителна система на автомобила. По този начин се оптимизира горивния процес и се осигурява оптимална мощност на всички бензинови и дизелови двигатели. Гамата се допълва от аерозоли за поддръжка на автомобила, подобрители за моторни и трансмисионни масла и други. PRO-TEC е ориентирана към растящите изисквания на потребителите на превозни средства за широко стандартно обслужване. Продуктите PRO-TEC са с големи възможности и се произвеждат под стриктния контрол за качество, стандарт DIN ISO 9002.
BLUE CHEM е марка на BLUECHEM GROUP. Включва сериите POWER MAXX – професионални почистващи и поддържащи продукти за двигатели, трансмисия, охладителна и климатична система за всички автомобили, и WASH MAXX – професионални почистващи продукти за автомобилния интериор и екстериор.
MAXX POWER – висококачествени масла на BLUECHEM GROUP.
AUTOPROFI – разнообразна гама от продукти за почистване и поддръжка на почти всички системи на автомобила.

Тази фирма е посетена 3897 пъти