АУТО ХИТ ООД
 
  Ауто Хит ООД е търговска компания за внос и дистрибуция на авточасти, отличаваща се с професионализъм, добра организация и богата гама на предлаганите продукти и услуги.
 
  Ауто Хит ООД предлага:
  • за леки и лекотоварни автомобили – авточасти по всички системи на автомобила;
  • за камиони – филтри, масла, съединители, радиатори, ремъци;
  • за автобуси и селскостопанска техника - филтри и масла.
 Основана през 2002г., компанията се развива интензивно и печели доверието за съвместна работа, както на световноизвестни производители и търговци на авточасти, така и на клиентите в България, превръщайки се в един от лидерите в сектора за страната.
 
 Фирмата разполага с централен склад в гр. Русе и още 26 обекта разположени в 14 от най-големите градове в страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Шумен, Добрич, Велико Търново, Благоевград, Сливен, Враца, Хасково, Габрово, Пазарджик, Перник, Кърджали и Казанлък. В плановете на компанията за разширяване обсега на дейността е включено и откриването на обекти в други от големите български градове, като информация за това ще бъде своевременно представена.
 
  Основно правило в работата с нашите над 3 000 клиенти от цяла България е коректност, високо качество и максимална бързина на обслужването, осигурявани от висококвалифицирания персонал на фирмата.
 
  Вследствие на усилената работа през годините и постигнатите успехи, Ауто Хит е приета за член на AutoDistribution International (ADI) – едно от най-големите сдружения в бизнеса с авточасти в цял свят. Това, като факт, е висока оценка за фирмата като цяло и предпоставка за израстването й към едно по-високо ниво.


 


Тази фирма е посетена 6094 пъти