Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход
АУТО ПЛЮС БЪЛГАРИЯ АД

 

 АУТО ПЛЮС БЪЛГАРИЯ АД е една от водещите български компании в сферата на вноса и търговията с авточасти. Вносител е на около 50 висококачествени продуктови линии от водещи световни производители на авточасти, както и на оригинални авточасти за над 30 световни марки автомобили. Целият асортимент от складови и нескладови артикули включва повече от 3 500 000 артикули.

Фирмата има добре изградена дистрибуторска мрежа, която обединява над 50 магазина под собствена търговска марка „Ауто Плюс”, като по този начин покрива територията на цялата страна.  Разполага с централен склад в София и три регионални склада в градовете Русе, Варна и Бургас. (виж цялата търговска мрежа)

АУТО ПЛЮС разполага и със собствен автомобилен парк от около 175 автомобила.
 
Широката дистрибуторска мрежа, изграждането на собствени складове в ключовите български градове, както и използването на собствен транспорт, позволяват на АУТО ПЛЮС да изпълни вашите заявките в кратък срок, с което изпълняват един от принципите, които определят отношението на фирмата към клиентите, а именно - бързата доставка.

 

   

  

  

Мисията е да отговори на клиентските нужди и да задоволи потребностите им, с което да бъде предпочитаният търговски партньор.
Всичко това допринесе АУТО ПЛЮС  да бъде първата и единствена българска компания в бранша, приета в семейството на ATR International AG - едно от най-големите и успешни търговски сдружения в Европа.

 


Тази фирма е посетена 22083 пъти