АВТОХИТ ТРЕЙД ООД
                              
 
Нашата компания е основана през 1995 г. с иметo АВТОХИТ 2000 ООД. От 1 декември 2006 г. дейностите на фирмата са разделени в две дружества:
- АВТОХИТ 2000 ООД (за продажба на автомобили)
- АВТОХИТ ТРЕЙД ООД (за продажба на алтернативни и оригинални резервни части).
 
АВТОХИТ ТРЕЙД ООД работи с два търговски центъра в Стара Загора: централен склад и магазин, три в София, и по един в градовете: Бургас, Варна, Русе и Ямбол. Всички те са специализирани в търговията на дребно на резервни части за следните марки автомобили: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen. Централният склад е разположен на 600 кв.м на две нива. Имаме повече от 1000 клиенти от цялата страна.
 
АВТОХИТ ТРЕЙД ООД е една от водещите фирми за продажба на алтернативни резервни части в България. Дружеството е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products® - Wulf Gaertner Autoparts AG; CD; SPi, JP Group; Clean filters; Impergom; STC; Talosa; Delta gom; Raicam; a.b.a; Shark. Продуктовата гама на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД включва висококачествените продукти на следните производители на части за автомобили участващи в първичното вграждане в световната автомобилна индустрия: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, BERU, MAHLE, WAHLER, ELRING и др.
 
В основата на успеха на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД стои амбицията и резултата от работата на повече от 45 млади и отговорни специалисти. АВТОХИТ ТРЕЙД ООД ще продължава своето възходящо развитие посредством откриването на нови търговски обекти, разширяване на продуктовата гама, предлагане на нови услуги и професионално усъвършенстване на персонала. АВТОХИТ ТРЕЙД ООД има възможността да предложи добра и гъвкава търговска политика.
 
Нашите клиенти не са само Клиенти, те са наши Партньори.
 
ОБСЛУЖВАНЕ АВТОПАРКОВЕТЕ НА КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ
 
Гарантираното качество на продуктите и услугите, съчетано с коректно и не променящо се през годината ценообразуване и атрактивни схеми на разсрочено плащане убедиха повечето от фирмите поддържащи самостоятелен автопарк да изберат АВТОХИТ ТРЕЙД ООД за техен партньор. Всеки автомобил ще бъде въведен в нашата база данни, което ще улесни идентификацията на подходящи авточасти и ще бъде следенo неговото обслужване.
 
Ежедневна доставка с куриерска фирма по избор на клиента, с ж.п. транспорт или автобус (за сметка на получателя)  
 

 


Тази фирма е посетена 3777 пъти