АВТОТЕХНИКА-ПМ ЕООД
       
        Автотехника-ПМ ЕООД е основана през 1991 г. В първите години предмет на дейността е доставка и продажба на резервни части и гуми за леки и лекотоварни автомобили внос от Русия. Изградена е модерно оборудвана складова база , профилирирана по видове резервни части , която се намира в Западна Индустриална зона гр.Плевен. В административната сграда към складовата база е оборудван модерен офис център с пълно компютъризирано отчитане на авточастите с техническите им характеристики,както и наличнотта им в складовите бази към фирмата. Към тази база по-късно е разкрит магазин „Гренадерска”.
        За посрещане нуждите на пазара за европейски и азиатски автомобили , отваря врати Магазин „Евросервиз”. Там могат да се намерят части за Мерцедес, Опел, Пежо, Фиат,VW , BMW, Audi, Dacia, Renault, Citroen, а също така масла, акумулатори и аксесоари.
        През 2006 г. е изграден Автосервизен комплекс на „Volkswagen”. АВТОТЕХНИКА е оторизиран дилър на „Volkswagen” и „Audi”.
        Оторизираният сервиз на “Volkswagen” и “Audi”е оборудван с всички специализирани инструменти за ремонт и диагностика на „Volkswagen” и “Audi”.
        Оборудването на тенекеджийския и бояджийския цех е едно от най-модерните не само в гр.Плевен , но и в страната.За тенекеджийския цех-стенд за възстановяване на ударени автомобили,а за бояджийното отделение - бояджийска камера и компютъризирано получаване на цвят при боите.Тук се работи с най-съвременни и качествени материали,гарантиращи пълното и точно възстановяване на всякакви марки автомобили,независимо от възрастта и степента на пораженията.
        Отдел „Резервни части” към Автосервизния комплекс разполага с възможности за осигуряване на оригинални резервни части за всички автомобили , от групата на Volkswage AG.
        Към автосервизния комплекс е открит и пункт за извършване на ГТП. Тук може да бъде направена точна диагностика на горивната система и ходовата част на вашия автомобил.
        Всеки член на колектива е с инженерно или специално техническо образование, с богата практическа подготовка и опит. Всички членове от екипа са включени в строго регламентирани програми за обучение. Това гарантира бързото усвояване и прилагане в практиката на всички технически новости.

        Основното предимство на нашата търговска дейност е доброто и качествено обслужване на клиентите с изпълнение на всички техни заявки, осигуряващи конкурентноспособност и водещо място на пазара.

Актуални новини за лекотоварни автомобили

   

Тази фирма е посетена 3960 пъти