Начало  |   Съвети за търсене  |   Условия за ползване  |   Безплатна регистрация  |  Потребителски вход

АВТОКОМЕРС 93 ООД


Компанията е основана през 1990 г.  в Дупница. Дейността стартира с внос на авточасти основно за руски автомобили. През 2000 г. започва внос и продажба на резервни авточасти за западни и азиатски леки и лекотоварни автомобили и камиони.
АВТОКОМЕРС 93 ООД има контакти, датиращи от 20 години с постоянни клиенти и може да декларира добри и сериозни бизнес отношения с тях.Такива са търговци на складове на едро,търговци на дребно и собственици на автосервизи.
 Компанията е генерален дистрибутор на KAGER за България, а също дистрибутор на OPTIBELT (Германия), LPR (Италия), PEX (Германия), UFI (Италия), FRAD (Сърбия) и др. Тя е и основен дистрибутор на OMV моторни и индустриални масла в България.
KAGER е търговска марка резервни части за леки и товарни автомобили, собственост на компанията FOTA S.A. – Полша. Частите KAGER се произвеждат от водещи европейски производители на авточасти за първоначално вграждане. Три години след дебюта си на пазара KAGER вече предлага 47 продуктови линии и 22 000 артикула.
Чрез добре изградена логистична мрежа АВТОКОМЕРС 93 ООД прави доставки франко клиента бързо и коректно.
Има компетентен и отговорен екип, който Ви очаква.

         
         

 


Тази фирма е посетена 7169 пъти