АВТОЕКСПРЕС ООД
Фирма Автоекспрес е създадена през 1991г. и е специализирана във вноса и дистрибуцията на авточасти и автопринадлежности за леки и лекотоварни автомобили.
 
Автосервизът е създаден 2003г. , простира се на площ от 4000 кв.м.
 
Разполагаме със собствена складова база и търговски обекти, автосервиз, собствен транспорт за разносна търговия. АВТОЕКСПРЕС ООД има изградена система за дистрибуция на територията на цялата страна, разполага със собствен транспорт и осигурява доставки до обекта на клиента. Наши основни клиенти са складове, магазини за авточасти и автосервизи, които ползват система от търговски отстъпки, разсрочени плащания и доставки. Наши партньори са водещи полски производители като PULSAR, MOBIL MEDIC, SUNNYCAR, VARIANT, AUTOMAX, ISKRA, GODMAR, SENTECH, ENZET и др.
 
Доказателство и за нашата страст към автомобилите е и създаденият през 2001г автомобилен клуб Автоекспрес.
 
С цел да предлага продукти и услуги, които удовлетворяват изискванията и очакванията на клиентите и които съответстват на най-високите международни, европейски и национални стандарти и спецификации за качество в АВТОЕКСПРЕС ООД е изградена и въведена Система за Управление на Качеството, в съответствие с изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008.  
 
През годините АВТОЕКСПРЕС ООД устоява строги принципи: КАЧЕСТВО , КОРЕКТНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ГРИЖА ЗА КЛИЕНТА.
 
Богат асортимент от продукти - над 70 000 артикула на склад!

Разносна търговия до обекта на клиента в цялата страна!
 
 

 


Тази фирма е посетена 3307 пъти